Foto: Anytime Fitness
Foto: Anytime Fitness

Seniorenfitness bij Anytime Fitness Varsseveld

Sport

VARSSEVELD - Anytime Fitness in Varsseveld biedt voor alle leeftijden sporten aan, 24 uur per dag 365 dagen per week. De coaches van Anytime staan klaar om jou te helpen waar jij behoefte aan hebt. Bewegen is niet aan leeftijd gebonden. Ook voor ouderen kan gezond bewegen de algemene fitheid verhogen, waardoor het dagelijks functioneren en de kwaliteit van leven verbeteren. 

Het is niet alleen erg goed, maar het is ook heel erg leuk om te doen. Regelmatig bewegen heeft allerlei gunstige effecten: een betere conditie, een sterker hart en sterkere bloedvaten, een beter afweersysteem en een hoger energie verbruik. Bovendien een soepeler lichaam vermindert de kans op ongevallen. Een lagere bloeddruk, een rustigere hartslag en sterke botten geven minder kans op ziekten als botontkalking en gewrichtsslijtage. Ook vertraagt de natuurlijke vermindering van spiermassa die optreedt als gevolg van ouderdom. 

Seniorenfitness
Onder seniorenfitness wordt verstaan  een bewegingsprogramma dat is afgestemd op senioren. Een trainingsprogramma bestaat uit afwisselende oefeningen, toegespitst op wensen en mogelijkheden. De seniorenfitness vindt plaats in een groepsverband of individueel. Wie kiest voor groepsverband is ongeveer 55 minuten actief bezig met de groep. Hierna is er de mogelijkheid om samen nog een kopje koffie of thee te nuttigen.

Kiest u voor individueel bewegen, dan wordt u eerst op weg geholpen door een fitnessbegeleider. Deze zal u uitleggen wat de mogelijkheden zijn en hoe de apparaten werken. 

Voor wie?
-60-plussers die meer willen dan een straatje om
-mensen die ondanks hun leeftijd actief willen blijven
-mensen die onder deskundige leiding met leeftijdsgenoten op een plezierige wijze aandacht willen besteden aan een stukje inspanning en ontspanning.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om kennis te komen maken bij Anytimefitness. Dit kan door een afspraak te maken. Telefonisch op 0315-820 200 of mail naar varsseveld@anytimefitness.nl.. Of vraag op www.anytimefitness.nl een 7-dagenpas aan.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna