De jeugdleden staan in de startblokken om de rookworsten en snert aan de man te brengen. Foto: Litac

De jeugdleden staan in de startblokken om de rookworsten en snert aan de man te brengen. Foto: Litac

Rookworsten- en snertactie Litac

Sport

LICHTENVOORDE - Traditiegetrouw vindt begin januari de rookworsten- en snertactie van Litac plaats. Een langjarige actie die al ruim 30 jaar georganiseerd wordt door en voor de jeugdafdeling van Litac. Aanstaande zaterdag gaan de jeugdleden van Litac dan ook weer langs de deuren met de vraag of u rookworst, verse worst of snert wilt kopen. Ook staat er een verkoopkraam opgesteld bij de Jumbo.

Er is keuze uit diverse winterproducten. Uiteraard de ambachtelijke Litac rookworst, mede mogelijk gemaakt door Karli Keupink. Maar daarnaast ook verse worst van Agri4+ en heerlijke snert van Keurslagerij de Rapenburg. Allemaal kwaliteitsproducten uit de regio en vol van smaak. De rookworsten en verse worsten kosten € 3,- per stuk óf een combinatie van 4 stuks rookworst of verse worst voor € 10,-. De snert in emmertjes van een liter kost € 7,50. Wanneer de aankoop van snert gecombineerd wordt met een rookworst óf verse worst kost dit € 10,-. Betalen kan zowel contant als digitaal via een QR code. Tevens kan er besteld worden via de webshop van Litac: webshop.litac.nl/winkel

Met de opbrengst kunnen weer veel activiteiten georganiseerd worden en lukt het de tafeltennisvereniging om een bloeiende jeugdgroep in stand te houden die op een adequate manier wordt opgevangen. Litac is een actieve vereniging waarbij tafeltennis en dynamictennis gespeeld wordt door jeugd en volwassenen. Tevens is er een actieve afdeling voor G-sporters. Voor alle geledingen wordt door de vele vrijwilligers van alles georganiseerd. Hoewel de opbrengst van de actie vooral bestemd is voor de jeugdafdeling heeft de gehele vereniging er baat bij dat er goed wordt verkocht. De organisatie van de rookworsten- en snertactie hoopt dan ook op veel belangstelling. 

Foto: Litac
Bij de Jumbo staat een verkoopkraam van Litac.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant