De winnaars van de Open Team Competitie in 2022. Foto: St. Switbertus

De winnaars van de Open Team Competitie in 2022. Foto: St. Switbertus

Open Team Competitie boogschieten St. Switbertus

Sport

LICHTENVOORDE - Handboogsportafdeling St. Switbertus organiseert vanaf dinsdag 7 maart vier dinsdagen lang de Open Team Competitie handboogschieten. 

Hoewel het handboogschieten tijdens deze competitie een belangrijke rol speelt, is het zeker ook de bedoeling om er een gezellige avond van te maken. Formeer een team met je collega’s, straat, familie, (buurt) vereniging, sport- of vriendenclub of wat voor groep dan ook en geef je op. Een team bestaat uit 4 personen, heren, dames of gemengd (kosten €20,- per team). De deelnemers moeten minimaal 15 jaar zijn en per team mag één deelnemer lid zijn van een handboogsportvereniging. Speciaal voor teams en teamleden die nog niet eerder hebben meegedaan is er op dinsdag 28 februari een oefenavond van 19.30 tot 22.30 uur.

Tijdens de competitie schiet elk team op twee dinsdagavonden, per avond 15 pijlen per persoon (natuurlijk voorafgegaan door 3 proefpijlen). Er wordt geschoten op een afstand van ongeveer 8 meter. De beste 12 teams zich kwalificeren voor de finale op vrijdag 7 april. Naast de beste teams zullen op 7 april ook diverse team- en persoonlijke prijzen worden uitgereikt aan de beste schutters. Aanmelden: handboogsport@st-switbertus.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna