Pacelli in de nieuwe warmloopshirts van sponsor Vishandel Bomers. Foto: PR Pacelli

Pacelli geeft voorsprong niet meer weg

Sport

ZIEUWENT - Afgelopen zaterdag 11 maart speelde Pacelli thuis tegen Avanti Wilskracht. In de eerste helft begon Pacelli gelijk sterk en kwamen ze direct op voorsprong. Aanvallen werden veel op snelheid gespeeld en hierdoor kwam er veel ruimte die goed benut werd. Verdedigend stond Pacelli ook goed. Veel schoten op doel van Avanti werden goed geblokt door Pacelli. De ruststand was hierdoor 15-7 in het voordeel van Pacelli. In de tweede helft zette Pacelli dit goed door. Vanaf elke positie waren ze scherp in de aanval. De dekking stond weer goed en de keepers hielden veel ballen tegen. Hierdoor liep Pacelli verder uit. Eindstand 41-21 in het voordeel van Pacelli.