Twee fanatieke Keitrappers op singletrack. Foto: WTC Keitrappers
Twee fanatieke Keitrappers op singletrack. Foto: WTC Keitrappers

WTC Keitrappers organiseren MTB Opstapdag

Sport

LICHTENVOORDE - Alleen fietsen en vaak hetzelfde rondje, dat is soms een beetje saai en daarom organiseert WTC Keitrappers op zondag 26 maart een MTB Opstapdag. Doel is mountainbikers meer afwisseling in routes te bieden en hen te laten kennismaken met de vereniging en het fietsen in een groep. Deelname is gratis maar voorinschrijving is zeer gewenst. 

De route is gelijk aan de route die gebruikt wordt voor de Triatlon en gaat via Lievelde door de Schans, richting Vragender terug naar het zwembad. Deze aantrekkelijke afwisselende route heeft een afstand van 20 km en kan onder begeleiding van leden van WTC Keitrappers gefietst worden. Zij zullen deelnemers indelen in groepjes, begeleiden en voorzien van praktische tips. De route kan gefietst worden met Mountainbike en/of Gravelbike en het dragen van een helm is bij deze activiteit verplicht.

Start is vanaf Zwembad Meekenesch aan de Kerkhoflaan 5 in Lichtenvoorde. U meldt zich tussen 10.00 uur en 10.30 uur bij de tent van WTC Keitrappers. Deelname is gratis, voorinschrijven (zeer gewenst) kan door voor 24 maart een mailtje te sturen naar ttc@keitrappers.nl o.v.v. naam, leeftijd en geslacht. 

Naast deze MTB Opstapdag organiseert Keitrappers dit voorjaar ook twee toertochten: zondag 16 april Race Brunerheidetocht met afstanden van 85 en 115 km en zondag 23 april MTB Vennebultentocht met afstanden van 30-45-60 en 100 km.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna