Foto: pixabay

Foto: pixabay

Familie Klein Gebbinck slaat toe met kruisjassen

Sport

VRAGENDER - Het kruisjassen bij Beneman wordt door de moeder en zoon Klein Gebbinck gewonnen terwijl vader en de andere zoon met hun kaartmaten in de achterhoede zijn geëindigd. Maandag 27 februari werd de zesde ronde van het kruisjastoernooi bij Beneman gespeeld. Met een record aantal deelnemers van 60 kon, na het oproepen van het reserve paar, om 20.00 uur gestart worden. 

Na de eerste ronde gingen Jos Overkamp met Henk Spijkers aan kop (1605 pnt). In ronde twee namen Elize en Simon Klein Gebbinck reeds de kop over. Met 1175 punten in de laatste ronde konden zij de voorsprong met gemak verdedigen: 4114 pnt totaal. Ten Hagen/Wiegerinck (4047) werden tweede en Wieggers/Olyslager eindigden als derde (4033). Ruben en Peter Klein Gebbinck eindigden respectievelijk 26 en 27-ste! Bram te Molder en Peter Huisman hadden dit maal een mindere avond, zij werden laatste met 3097 pnt.

Na 6 rondes kan er stiekem al naar de tussenstand gekeken worden voor de eindzege. Hier gaat het paar Laurens Meekes/Joop Spijkers aan kop met Donnie Overkamp/Bennie Spijkers op maar 172 punten achterstand. Nog van alles mogelijk dus. De zevende ronde zal gespeeld worden op maandag 27 maart.

Mocht je zin hebben om mee te doen, kom naar Beneman en ga dan gewoon voor de dagprijzen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna