De poster van het 33ste Marveldtoernooi.

De poster van het 33ste Marveldtoernooi.

Van 2 t/m 4 juni weer volop genieten van internationaal jeugdvoetbal bij Marveldtoernooi

Sport

GROENLO - Aftellen! Nog enkele dagen tot het voetbalgeweld weer los barst op 2 juni. Het hele weekend kan er genoten worden van fantastisch jeugdvoetbal! Teams uit heel Europa en van ver daarbuiten zullen dit weekend laten zien wat ze aan voetbalkwaliteiten in huis hebben. Het Marveldtoernooi- bestuur heeft alle registers opengetrokken om wederom de nationale en internationale top van de jeugdteams naar Groenlo te krijgen. Met trots presenteert het bestuur dan ook het deelnemersveld:. 

FC Twente / Heracles, Manchester United, Grol, PSV, Ajax, Feyenoord, FC Barcelona, FC Schalke 04, RSC Anderlecht, Palmeiras, Red Bull Bragantino en, Bayer 04 Leverkusen

Sponsoravond
Op 1 juni aaanstaande, de avond voorafgaande aan het 33ste Internationaal Marveldtoernooi, vindt alweer de gezamenlijke sponsoravond plaats. Deze avond wordt georganiseerd door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi in samenwerking met het bestuur van Grol en is bedoeld voor alle sponsoren van Grol en het Internationaal Marveldtoernooi. Inmiddels zijn de uitnodigingen weer verstuurd en stromen de aanmeldingen binnen. Deze sponsoravond is een fantastische aftrap voor het voetbalweekend op Sportpark den Elshof. Het traditionele Sportcafé is deze avond gevuld met interessante gasten. Dit jaar zal Eddy van der Ley samen met Sierd de Vos, Lars Gierveld en Arnold Bruggink ons een inkijkje geven in hun carrières. De avond zal met een humoristische noot worden afgesloten door Mathilde Geerts beter bekend als ‘Truus’ de echtgenote van ‘Kearl Gait’. Sponsoren die geen uitnodiging hebben ontvangen wordt geadviseerd de ongewenste mail te checken of contact op te nemen met de organisatie. 

Goede doel Internationaal Marveldtoernooi, met ‘Jeugdfonds Sport en Cultuur’ als uithangbord
Elk jaar ondersteunt het Marveldtoernooi een door hun gekozen goed doel, deze keer gaat daarbij alle aandacht uit naar het ‘Jeugdfonds Sport & Cultuur’. Het betreft in dit geval een fonds, dat zich in Gelderland op provinciaal niveau beweegt en waarbij ook de gemeente Oost Gelre zich heeft aangesloten. Een fonds dat het mogelijk maakt dat kinderen tussen de 0 en 18 jaar, afkomstig uit financieel minderdraagkrachtige gezinnen, kunnen sporten of hun culturele activiteiten kunnen uitoefenen. Voor meer informatie www.jeugdfondssportencultuur.nl

Tot slot
Echter voordat er op vrijdagavond 2 juni gestart kan worden met de wedstrijden moet er nog het nodige gebeuren op en rond de velden van voetbalvereniging Grol. Dit alles kan natuurlijk niet zonder de inzet van de vele vrijwilligers, ongeveer 330, voor, tijdens en na het gehele toernooiweekend. De velden moeten er tip-top bij liggen, de sporthal moet worden omgebouwd tot het grootste restaurant van Groenlo, de communicatiemiddelen moeten geïnstalleerd worden en nog vele andere werkzaamheden moeten verricht worden voordat er op vrijdagavond afgetrapt kan worden. 

Het bestuur van het Internationaal Marveldtoernooi hoopt vele belangstellenden te mogen begroeten. Voor meer info: www.marveldtournament.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant