Marvo Dames 3 komt iedere week weer fris voor de dag dankzij Wasservice Mariënvelde. Foto: PR

Marvo Dames 3 komt iedere week weer fris voor de dag dankzij Wasservice Mariënvelde. Foto: PR

Succesvolle samenwerking tussen Marvo en Wasservice Mariënvelde

Sport

MARIËNVELDE - Dames 3 van volleybalvereiging Marvo heeft na een periode van afwezigheid opnieuw de krachten gebundeld en is weer vol enthousiasme gestart. Met een ongekende energie hebben ze bijna alle wedstrijden weten te winnen. Om dit succes te vieren, hebben ze samen met de Wasservice Mariënvelde een gezellige avond georganiseerd. Deze wasservice is namelijk de trotse sponsor van het team en zorgt met veel enthousiasme voor het wassen en netjes opvouwen van de tenues na elke wedstrijd.

De Wasservice Mariënvelde biedt een waardevolle daginvulling aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het initiatief, tot stand gekomen door een samenwerking tussen Zorgcorporatie Mariënvelde en Workmate Company, vindt plaats in de BMV. Hier worden niet alleen de tenues van diverse sportverenigingen zoals HMC, RKZVC en Marvo gewassen, maar ook bedrijven zoals Wessels Tegels weten de weg naar deze wasservice te vinden. Het initiatief staat midden in de samenleving en draagt bij aan het vergroten van sociale contacten en het welzijn van de deelnemers.

De taken die de deelnemers voor de Wasservice uitvoeren, hebben een grote waarde. Hierdoor ervaren zij het gevoel van erbij te horen en gezien te worden. Ze worden hierbij ondersteund door een groep toegewijde vrijwilligers uit Mariënvelde.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna