Garage Engelbarts 2 wint de Sourcy Center Cup zaalvoetbal 2023. Foto: PR

Garage Engelbarts 2 wint de Sourcy Center Cup zaalvoetbal 2023. Foto: PR

Garage Engelbarts wint de Sourcy Center Cup Zaalvoetbal

Sport

ZIEUWENT - Op vrijdag 2 juni streden de vier finalisten van de Sourcy Center Recreanten zaalvoetbalcompetitie om de prijzen. Garage Engelbarts 2 en FC Kruup wisten beiden hun eerste wedstrijden te winnen, wat resulteerde in een spannende laatste wedstrijd. Uiteindelijk behaalde Garage Engelbarts 2 een 3-2 overwinning en ging er met de eerste prijs vandoor. Garage Engelbarts 1 eindigde op de derde plaats.

Dit seizoen van de zaalvoetbalcompetitie was een groot succes. De competitie, georganiseerd in het Sourcy Center, trekt nog steeds veel deelnemers uit de hele regio. Het aantrekkelijke aspect van deze competitie is dat teams slechts eenmaal in de 3 of 4 weken spelen, waardoor het goed te combineren is met andere verplichtingen.

De animo voor het volgende seizoen is nu al groot, met nieuwe teams die zich willen aanmelden voor het 34ste seizoen. De teams zullen op basis van hun sterkte in 2 of 3 poules worden ingedeeld. De competitie gaat naar verwachting van start in september. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven bij het Sourcy Center via info@sourcycenter.nl of 0544 352 222.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna