Afbeelding
Lydia ter Welle

Lichtenvoordse Embassy viert eerste lustrum

Sport

LICHTENVOORDE - Café de Schatberg viert het eerste lustrum van de Lichtenvoordse Embassy. Met maar liefst 91 deelnemers in 2023 het grootste en gezelligste darttoernooi van Lichtenvoorde en kerkdorpen. Geïnteresseerden kunnen zich nog inschrijven.

Een unieke kans om samen met je vrienden, kennissen, buurt, voetbalteam of werk in te schrijven als poule. Een poule bestaat uit minimaal 4 personen en maximaal 6 personen. Je speelt dan op één avond de poulefase tegen alleen jouw groep. Afhankelijk op welke plek je geëindigd bent in de poule ga je naar de verliezers- of winnaarsronde. 

De verliezersronde spelen op 6 januari tegen elkaar en op 13 januari spelen de winnaars tegen elkaar om de felbegeerde titel. In elke poule gaan zeker de eerste twee naar de winnaarsronde, afhankelijk van het aantal in de poule gaat de rest naar de verliezersronde.

Je hebt zelf keuze op welke dag jullie als groep of jij als individu de poule wilt gooien tussen dinsdag 19 december en donderdag 4 januari, mits er nog plek is op die dag. Er is een winnaarsronde en verliezersronde dus er is voor elk niveau plek om je gezellig te meten met andere darters uit Lichtenvoorde of de kerkdorpen. Wanneer het niet lukt om je in te schrijven als poule, kan je ook inschrijven als individu. Er wordt dan een loting gedaan in welke poule je terecht komt op jouw gewenste speeldag. Ook hierbij kun je een voorkeurs datum aangeven. 

Weet je te eindigen bij de beste 4 van de verliezersronde, dan ben je alsnog geplaatst voor de finaledag en maak je nog steeds kans op de titel. Ook zijn er diverse prijzen te winnen. Voor elke poulewinnaar is er een prijs. Elke eerste 180 in de poulefase is er een prijs. Voor de hoogste finish in de poulefase even als in de verliezersronde en winnaarsronde is er ook een prijs beschikbaar. Geef in ieder geval aan welke dag je absolute niet kan gooien in de poulefase, zodat de organisatie hier rekening mee kan houden.

Na de poulefase spelen we doormiddel van een knock out systeem op zaterdag 6 januari de finale van de verliezersronde en op zaterdag 13 januari de finale van de winnaarsronde. Je hoeft dus maar 1 avond te gooien in de poulefase en een keer op een van de finaledagen.

Met dit jaar 2 extra banen is er op beide finaledagen meer ruimte om in te gooien en hoeft iedereen minder lang te wachten.
Er zijn een paar regels
- opgave alleen mogelijk bij café de Schatberg.
- deelname alleen uit Lichtenvoorde of kerkdorpen of als poule voor een bedrijf uit Lichtenvoorde of kerkdorpen.
- maximaal 6 personen per poule
- minimale leeftijd 18 jaar
- aanvang poulewedstrijden is 19.30 uur
- aanvang verliezersronde 6 januari 18.00 uur
- aanvang winnaarsronde 13 januari 18.00 uur
- opgave voor 18 December. Kosten € 5, - p.p.
- elke poule wordt in een avond afgewerkt

Geef je snel op want vol is vol. Voor verdere informatie kun je altijd contact opnemen met café de Schatberg.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna