Enkele turnsters in de nieuwe turnpakjes. Foto: KSH

Enkele turnsters in de nieuwe turnpakjes. Foto: KSH

KSH bedankt sponsoren

Sport

HARREVELD - De eerste wedstrijden van het seizoen zijn alweer achter de rug en de KSH selectie heeft hierbij mooie resultaten weten te behalen zowel in teamverband als individueel. 

Op 11 november heeft Sanne Weijers een goede wedstrijd geturnd en wist ze met haar team een vijfde plek te behalen. Op 25 november was het de beurt aan Femke Weijers, Fenne Bongers en Lisa Domhof. Ze zijn met het team als tweede geëindigd en Lisa Domhof individueel ook op een mooie tweede plek. Femke Weijers en Fenne Bongers behaalden een keurige zesde en zevende plaats. Merel Weenink is met haar team, maar ook individueel als tweede geëindigd. KSH is trots op de meisjes en de prestaties die ze tot nu toe hebben neergezet. 

Dit alles in de mooie nieuwe selectie turnpakjes die KSH vooral namens de sponsoren heeft kunnen aanschaffen. KSH wil dan ook graag de sponsoren bedanken die het aanschaffen van de nieuwe selectie pakjes mogelijk hebben gemaakt. Dat zijn: Roemaat vrieshuis, Gelka bv, MCWinDo’s, AquaFit, Eventbar, De Kinderboerderij, Dionne’s kooksensatie, Weikamp montage, VGRM, Vario fields of happiness, familie, vrienden en kennissen. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna