Afbeelding

Pacelli leidt verlies tegen OBW

Sport

ZIEUWENT - Afgelopen weekend stonden de dames van Pacelli tegenover de koploper OBW. De sfeer zat er goed in binnen het team, doordat de dames de afgelopen twee wedstrijden met overtuiging naar zich toe hadden weten te trekken. Het doel was om deze reeks daarom door te zetten tegen OBW. Tijdens de thuiswedstrijd tegen OBW liepen de spanningen hoog op en werd de wedstrijd afgesloten met een gelijkspel. 

De eerste helft kwamen de dames van Pacelli vrij goed uit de startblokken en wisten ze op voorsprong te komen. Helaas lukte het OBW om goed bij te blijven en ging het daarna gelijk op. Pacelli had moeite met het harde verdedigen van OBW en de dames werden ook minder scherp in de afronding. Regelmatig werd de paal of de lat geraakt. Pacelli ging dan ook de rust in met een kleine achterstand: 14-12.

De tweede helft zou er meer op snelheid gespeeld moeten worden en moest er zuiniger omgegaan worden met het balbezit. De eerste helft waren er namelijk nog te veel kleine fouten gemaakt die OBW makkelijk wist af te straffen. Desondanks begon de tweede helft slordig. Het overtal dat Pacelli de eerste minuut had, werd niet goed benut en OBW wist hun voorsprong uit te bouwen. Halverwege de tweede helft kwamen de dames van Pacelli weer op gang en wisten ze het verschil terug te brengen naar 20-20. Helaas konden ze dit niet vasthouden en kwam OBW weer op voorsprong, eindstand 25-21.

Pacelli wil het meegereisde publiek bedanken voor hun aanmoedigingen en hopen iedereen deze week weer te zien tijdens de thuiswedstrijd tegen Bentelo DS2. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 9 maart om 20.15 uur in het Sourcy Center te Zieuwent. Bentelo staat momenteel achtste in de ranglijst en de uitwedstrijd werd met 23-28 gewonnen. Vóór de wedstrijd van dames 1 komen de dames van het tweede nog in actie tegen Reehorst om 18.30 uur. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant