Afbeelding

N18: weekendafsluiting tussen Groenlo en Enschede

Vervoer

GROENLO - Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan de N18 tussen Groenlo en Enschede. De werkzaamheden vinden plaats van vrijdag 9 juni tot maandag 12 juni. De N18 is in die periode op verschillende momenten en op verschillende plaatsen afgesloten. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd van 30 minuten. 

De werkzaamheden bestaan uit het onderhouden en verbeteren het wegdek door verjongingsmiddelen op het asfalt aan te brengen. Op deze wijze wordt de levensduur van het wegdek verlengd en is er minder vaak groot onderhoud nodig. 

De N18 is afgesloten: 

  • van vrijdag 9 juni 20.00 uur tot zaterdag 10 juni 06.00 zijn beide hoofdrijbanen op de N18 van Enschede tot Neede afgesloten. 
  • van vrijdag 9 juni 21.00 uur tot zaterdag 10 juni 06.00 zijn beide hoofdrijbanen op de N18 van Neede naar Groenlo en van Groenlo naar Enschede afgesloten. 
  • van zaterdag 10 juni 20.00 tot maandag 12 juni 06.00 uur is de N18 in beide richtingen volledig dicht tussen Groenlo tot Enschede. 

Omleidingsroutes
Borden langs de weg geven de omleidingsroutes aan. Tussen Neede en Haaksbergen is er een alternatieve omleidingsroute voor vrachtverkeer. Door onvoorziene omstandigheden kunnen werkzaamheden worden uitgesteld. Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de website of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant