Afbeelding
wibe koopman

Rondje Achterhoek lanceert unieke lokale bierboxen

Zakelijk

ZIEUWENT/LICHTENVOORDE – Rondje Achterhoek is een gloednieuw lokaal initiatief dat de lekkerste bieren uit de Achterhoek samenbrengt in unieke bierboxen. Twee bierliefhebbers, Tijs Holkenborg uit Zieuwent en Sebastièn Wolterink uit Lichtenvoorde, zijn de initiatiefnemers van dit nieuwe Achterhoekse product. 

“Het is onze missie om de lokale bierbrouwerijen te steunen en ze bij een breder publiek bekend te maken. Dit doen wij door het speciaalbier van deze brouwerijen te bundelen in deze bijzondere bierboxen” aldus Tijs Holkenborg, mede-eigenaar van Rondje Achterhoek. Al meer dan tien lokale brouwerijen hebben zich bij dit groeiende initiatief aangesloten, met de verwachting dat dit aantal blijft toenemen.

Elk kwartaal brengt Rondje Achterhoek een nieuwe seizoensgebonden bierbox uit. Deze bierbox bestaat uit elf handgeselecteerde bieren die je meenemen op een smaakvolle reis door de Achterhoek. “Het is belangrijk voor ons om het verhaal van deze gepassioneerde brouwers bij bierliefhebbers onder de aandacht te brengen” vertelt Sebastièn Wolterink. “Daarom zit bij elk speciaalbier een beschrijving van de herkomst, de brouwerij en het verhaal achter het bier.”

De bierbox is leuk als proeverij, cadeaupakket of gewoon voor jezelf. Voor bedrijven is het bovendien mogelijk om een gepersonaliseerde bierbox samen te stellen, ideaal als relatiegeschenk of kerstpakket. “We garanderen een assortiment dat exclusief bestaat uit producten van lokale Achterhoekse ondernemers,” benadrukt Tijs.

De bierboxen van Rondje Achterhoek bieden voor elk wat wils en zijn gemakkelijk online te bestellen via de website. Daarnaast zijn de verkoop- en afhaalpunten van Rondje Achterhoek ook in te zien via de website.

Proost op het goede leven in de Achterhoek!

Dit artikel wordt u aangeboden door Rondje Achterhoek. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze krant.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant