De moeders van Stein (l) en Tim organiseren jaarlijks de collecte voor het Duchenne Parent Project. Foto: eigen foto

De moeders van Stein (l) en Tim organiseren jaarlijks de collecte voor het Duchenne Parent Project. Foto: eigen foto

Weer recordopbrengst voor collecte Duchenne Spierdystrofie

Zorg

OOST GELRE - Tijdens de collecteweek voor Duchenne Spierdystrofie is er met ruim 100 collectanten het mooie bedrag van €9563,29 opgehaald in Lichtenvoorde, Harreveld, Zieuwent, Vragender, Lievelde en Mariënvelde.

Met het geld dat de collectanten hebben opgehaald, blijft het Duchenne Parent Project, een stichting opgericht door ouders van kinderen met Duchenne spierdystrofie, zich inzetten voor onderzoek naar een medicijn en goede hulpmiddelen voor Duchenne. Voor veel Duchenne-jongens tikt het tijdbommetje door en komt het medicijn om o.a. de arm en beenspierfuncties te behouden te laat. Daarom is het voor deze jongens erg belangrijk dat er geïnvesteerd wordt in goede hulpmiddelen, die ècht helpen in het dagelijks leven. Er is nog veel verbetering nodig om de kwaliteit van de Duchenne-levens zichtbaar te verbeteren.

Moeders Anke en Wencke van de Duchenne-jongens Stein en Tim willen langs deze weg alle gevers en collectanten hartelijk danken voor hun bijdrage. Heeft u de collectant gemist dan kunt u uw donatie nog storten op rekeningnummer IBAN NL15 INGB 0000 818 818 t.n.v. Duchenne Parent Project te Amsterdam.

Lees voor meer informatie en voor de laatste ontwikkelingen verder op www.duchenne.nl. Wilt u ons bij de collecte van volgend jaar ook ondersteunen als collectant? Stuur dan een mailtje naar ankenij1979@gmail.com of wkoops18@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Elna