Afbeelding

Bijeenkomsten bij Oriolus

Zorg

WINTERSWIJK - Op maandagmiddag 20 maart is er een lotgenotenbijeenkomst voor mensen geraakt door borstkanker. Ervaringen uitwisselen met mensen die zelf ook borstkanker hebben (gehad) kan erg waardevol zijn. Zij kunnen tips geven over bepaalde aanhoudende klachten, omgaan met kanker en herstel van kanker. Wat heeft hen geholpen? Bij Oriolus kunnen lotgenoten elkaar treffen in een huiselijke omgeving, zonder verwijzing en zonder afspraak. Men kan binnenlopen om bij een kopje koffie of thee ervaringen te delen of om alleen te luisteren.

“Het heeft me goed gedaan. Er waren overeenkomsten, dat was fijn om te merken. Het was voor mij rustgevend en zeker voor herhaling vatbaar!”, is de ervaring van een gast.

Bijeenkomst voor mannen
Voor diegene die geraakt is door kanker of wanneer kanker dichtbij in de omgeving voortkomt. Wie over de gevolgen wil praten, wil delen of alleen maar wil luisteren naar de ander, is welkom bij Oriolus. De eerstvolgende mannenbijeenkomst is op donderdagavond 30 maart. Vanaf 19.00 uur zijn de deuren geopend en staat de koffie klaar. Belangstellenden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar info@oriolus-achterhoek.nl of te bellen naar 06-10033406.

Oriolus is een plek voor mensen met en na kanker, hun naasten en nabestaanden. Oriolus heeft een laagdrempelige inloopfunctie, organiseert voorlichtingsbijeenkomsten en activiteiten. Tevens is Oriolus een plek waar lotgenoten elkaar kunnen ontmoeten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant