Afbeelding van Pexels via Pixabay

Afbeelding van Pexels via Pixabay

Jas met verwarming tijdens de winterperiode

Partnerbijdrage

Wanneer we de winterperiode ingaan is  het wel zo fijn om een goede jas te hebben. Lagen of lagen word je niet altijd vrolijk van. Daarom een lekkere trui met gewoon een goede jas erover zou toch top zijn. Gelukkig is deze jas er. De jas met verwarming die je goed warm houdt wanneer jij buiten bent. Dit kan zijn als je op de fiets naar werk gaat, misschien ga je wel skiën, buiten de hond uitlaten of ben je simpel weg gewoon aan het werk buiten. Een goede jas is dan wel zo op zijn plaats. 

Jas met verwarming 

De jas met verwarming is dus ideaal voor in de winterperiode. Dit is de warmste jas die je kan vinden. Dit komt doordat er verwarmingselementen in de jas zitten. De verwarmingselementen lopen op de voor en achterkant. Ze zitten dus op tactische plekken waardoor jij goed warm zal blijven. De jassen zijn er voor mannen en vrouwen. Ook zit er een verschil in of je een Single of Dual Heating neemt. de Single Heating heeft één verwarmingselement en de Dual Heating twee. De Dual Heating zorgt er dus optimaal voor dat jij het niet koud kan krijgen. De jas is ook nog is wind en waterdicht. Ook door de juiste isolatielaag die de jas met verwarming beschikt zal de warmte goed bij je blijven waardoor je ook minder snel kou leidt. 

De Jas met verwarming werkt op een powerbank. In de jaszak zit een aansluitingskabel verwerkt. Hier kan je de powerbank aan aansluiten en de powerbank in stoppen. Zo heb je geen last van de powerbank. Bij de Single Heating heb je één powerbank en één aansluitkabel. Bij de Dual Heating twee powerbanks en in beide jaszakken de aansluitkabel.  

Deze jas heeft drie verschillende warmte standen. Je kan hierdoor zelf bepalen welke warmte jij op dat moment nodig hebt. Low, Medium en High. De jas met verwarming word op de hoogste stand dan ook wel erg warm. Het kan wel opwarmen tot 68 graden. Hierdoor zullen de powerbanks (s) wel sneller leeg lopen. Om zo’n warmte te krijgen trekt natuurlijk wel veel stroom. Je kan de jas met verwarming wel een hele dag gebruiken. Let wel op dat het dus ligt aan de warmte stand je het meeste gebruikt. Ook kan je altijd een extra powerbank erbij nemen. hierdoor zorg je er ook voor dat je niet zonder zal zitten. 

Conclusie 

De jas met verwarming is een goede jas die je goed warm houdt voor tijdens de winterperiode. Door dat de jas met verwarming in bezit is van verwarmingselementen die werken op een powerbank zal je nooit zonder warmte zitten. Dit ook door de mogelijkheid van extra powerbanks. De jas is ideaal voor de kleinste dingen. Al ga je simpelweg je hond uitlaten of fietsen naar je werk. Met de jas op wintersport is ook ideaal. Als dit goed bevalt en je wilt meer warmte kleding dan kan dat zeker. Bij Comfort- Producten zijn er meer producten met verwarmde kleding dus neem zeker een kijkje op de website. 

Dit artikel wordt u aangeboden door comfort-producten.nl. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant