Erwin Nyhoff. Foto: POPpictures

Erwin Nyhoff. Foto: POPpictures

© 2014 POPpictures

Vanaf 11 juli weer akoestische live muziek op terras Rockcafé Taste

Algemeen

GROENLO - Het mag weer en dus zijn de eerste akoestische optredens bij Rockcafé Taste op het terras alweer geboekt. Zanger, gitarist en liedjesschrijver Erwin Nyhoff bijt het spits af met een uitverkocht optreden op zondag 11 juli. Daarnaast maken Duketown Slim, Fred van Willigen, Handsome Molly en Desire hun opwachting.

Er is wel iets veranderd, want na de moeilijke periode waarin ook Taste moest sluiten en zien te overleven, is het niet meer mogelijk zonder entree te werken. Voor op het terras verandert er voor de gasten weinig, daar werd toch al met de pet rondgegaan voor de artiesten en was de gemiddelde gift al gauw 5 euro per persoon. De entree wordt daar 6,00 en tickets (waarvan 1,00 naar de ticketservice gaat) zijn te bestellen op: https://rockcafetaste.stager.nl/web/tickets. (deze link staat ook altijd vermeld bij de evenementen op de website en facebookpagina van Taste) De volledige opbrengst van de tickets gaat naar de artiesten.

Voor alle Taste Live avonden binnen vanaf half september geldt: entree € 7,50 inclusief een consumptiemunt. Dit dekt voor een deel de kosten voor de bands. De KUDO avonden zijn zonder entree te bezoeken.

Programma
Op zondag 11 juli treedt Erwin Nyhoff op, bekend van The Voice met het nummer The River van Bruce Springteen. De 45-plussers zullen Erwin nog wel kennen van Pinkpop met The Prodigal Sons, en van destijds het prachtige nummer You still Think. Dit optreden is al uitverkocht maar voor de volgende akoestische terrasoptredens zijn nog kaarten beschikbaar:

Zondag 25 juli aanvang 15:00 uur: Duketown Slim (akoestische Delta Blues)
Zondag 1 augustus aanvang 15:00 uur: Fred van Willigen (Sweet Mary Jane) met in het voorprogramma Adrian Kraft
Zondag 8 augustus aanvang 15:00 uur: Handsome Molly (vrolijke stijlvolle akoestische rock)
Zondag 15 augustus aanvang 15:00 uur: Wordt nog ingevuld
Zondag 22 augustus aanvang 18:00 uur: Desire (Bob Dylan Tribute)

Zolang de 1,5 meter nog geldt, gelden die regels ook op het terras van Taste. Marion vertelt: “We werken net als vorig jaar met vaste zitplaatsen, een ‘backstagepas’ voor het toilet en we bedienen aan tafel zodat iedereen zoveel mogelijk blijft zitten. Dat ging in 2020 geweldig, alle gasten werkten fantastisch mee en het waren meer dan gezellige middagen waar het fenomeen corona en al zijn ellende door de geweldige muzikanten even op de achtergrond kwam te staan.”


www.rockcafetaste.nl

Erwin Nyhoff. Foto: Stefan Kemper

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant