Jos Taken en Robbin Holweg vormen de organisatie van 'Blij in de wei'. Foto: PR Slagmoals

Jos Taken en Robbin Holweg vormen de organisatie van 'Blij in de wei'. Foto: PR Slagmoals

Programma Blij in de wei bekend

Algemeen

Programma Blij in de wei bekend

LICHTENVOORDE - Aanstaande zondag 4 juli is het zover! Dan beleeft ‘Blij in de wei’ zijn eerste editie in het Wentholtpark in Lichtenvoorde. Organisator Slagmoals Theaterproducties maakt met gepaste trots het programma bekend.

Dans- en theaterschool Danthé, die pas voor eigen publiek hun eerste voorstelling heeft gegeven, zal met hun leerlingen verschillende dansen laten zien en ook de theatertak komt aan bod. Fysieke kunst komt van Spirit 90 in de vorm van een mooie Acrogym-bijdrage. Deze vorm uit zich in de combinatie van dans, ballet, lenigheid en gronddelen die op mooie muziek wordt uitgevoerd.

Door het programma geweven zit ‘De vloer op’. Gebaseerd op de populaire televisievariant zullen verschillende toneelspelers uit Oost Gelre via telkens weer een verrassende opdracht een scène gaan improviseren. Het is altijd spannend hoe een scène zich ontwikkelt en bovendien is deze manier van improviseren een verrijking voor de acteurs.

Een ander vast gegeven zijn de bijdrages van Slagmoals zelf. Jos Taken en Robbin Holweg zullen die middag verschillende korte (muzikale) acts laten zien en horen en er is ook een verrassingsoptreden van een bijzonder konijn! De presentatie en verdere muzikale invulling komt van Jos en Robbin. Vanuit hun DJ-booth zullen vrolijke zomerse klanken over de wei in het Wentholtpark klinken.

Het programma, dat gratis toegankelijk is, start om 14.00 uur en zal rond 17.00 uur afgelopen zijn. “We verwachten dat iedereen blij kan worden, zittend op het gemaaide gras in het Wentholtpark! Samen ‘Blij in de wei!’ Wij zitten er al klaar voor. Tot zondag!”

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant