Angelien Gerritsen-Klein Goldewijk neemt na 45 jaar afscheid van het onderwijs én de Frans ten Boschschool. Foto: PR
Angelien Gerritsen-Klein Goldewijk neemt na 45 jaar afscheid van het onderwijs én de Frans ten Boschschool. Foto: PR

Miss Frans ten Bosch neemt afscheid na 45 jaar in het onderwijs

Algemeen

LICHTENVOORDE - Dinsdag 13 juli is het dan toch echt zover. Dan neemt Angelien Gerritsen – Klein Goldewijk na ruim 45 jaar afscheid van niet alleen het onderwijs, maar ook van de Frans ten Boschschool in Lichtenvoorde.

‘Miss Frans ten Bosch’ begon haar onderwijscarrière met een aanstelling bij het bestuur van de Frans ten Boschschool zelf, onder hoofd van de school meneer A. van der Heiden. Jaren later is dit omgezet in een dienstverband bij Paraat Scholen. Klas 1, tegenwoordig bekend als groep 3, was de groep waar ze haar eerste meters maakte. Door de jaren heen heeft ze ook in andere groepen voor de klas gestaan en daarnaast ook jaren werk verricht als Interne Begeleider. Hierbij was ze verantwoordelijk voor de leerlingenzorg en heeft ze coördinerende en begeleidende taken verricht, maar zorgde ze ook voor de ondersteuning van de leerkrachten en directeur. Dit jaar sluit ze ook af in de groep waar ze ooit begon en is de cirkel rond. Angelien heeft zowel in de school als daarbuiten een onuitwisbare indruk achter gelaten bij (oud)leerlingen, (oud)collega’s en ouders.

Vanwege de corona-maatregelen is er geen receptie. Mocht u wel een bericht of kaart voor Angelien willen sturen, kunt u dit doen via de Frans ten Boschschool, De Rode van Heeckerenstraat 26, 7131 ER te Lichtenvoorde.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant