Twee 'oudere dames' namen op humorvolle wijze de coronaperiode nog even door. Foto: PR

Twee 'oudere dames' namen op humorvolle wijze de coronaperiode nog even door. Foto: PR

Project Koksmes ook groot succes in Vragender

Algemeen

VRAGENDER - Ook de Vragenderse inwoners hebben afgelopen woensdag 23 juni mogen genieten van een zeer smakelijke maaltijd in het kader van project Koksmes. De van entree Restaurant Beneman werd versierd met een rode loper en een vrolijke ballonnenboog om er een feestelijk welkom van te maken. Het was dan ook een gezellige drukte bij de ingang van Restaurant Beneman maar rond elf uur was iedereen voorzien van een drankje en kon de voorzitter van de KBO de aanwezigen welkom heten.

De in totaal 75 deelnemers hebben kunnen genieten van een geweldig drie gangen diner. De sfeer zat er dan ook goed in, zeker nadat twee ‘oude dames’ nog even de perikelen van de coronaperiode doornamen en er met de nodige humor een vrolijke draai aan gaven. Vooral het bij elkaar zijn en elkaar weer zien na al die maanden was al een groot succes.

“Het is weer een mooie opstart naar een normaal leven. Dankzij het geweldige initiatief van de ondernemers uit Oost Gelre hebben wij dit aan onze bewoners kunnen aanbieden. Onze dank is groot”, zo laten de KBO, Zonnebloem en Soos Vragender weten.

Een smakelijk maal voor de Vragenderse senioren. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant