Kinderen spelen een waterspelletje tijdens het Kinderkamp Vennebulten. Foto: Romy van Leersum

Kinderen spelen een waterspelletje tijdens het Kinderkamp Vennebulten. Foto: Romy van Leersum

Inschrijving Kinderkamp Vennebulten geopend

Algemeen

Inschrijving Kinderkamp Vennebulten geopend

VARSSEVELD - Nadat de organisatie zich vorig jaar genoodzaakt zag om het populaire Kinderkamp in een andere vorm te gieten, de vertrouwde locatie werd verruild voor het voetbalveld, is men ontzettend blij deze zomer weer in oude kleren en met geschminkte gezichten in de Vennebulten te kunnen staan! Kinderkamp Vennebulten vindt plaats van maandag 9 augustus t/m vrijdag 13 augustus.

De kinderen die al eens mee hebben gedaan aan Kinderkamp Vennebulten weten vast wel dat het kamp ieder jaar aan een speciaal thema gekoppeld wordt. Ook voor dit jaar hebben de vrijwilligers een tof thema bedacht. Haal je heksenhoed en je kaboutermuts maar uit de kast, want je waant je dit jaar in een heus sprookjesbos! Het thema van dit jaar is namelijk: Sprookjeskamp!

Helaas is het in verband met de coronamaatregelen dit jaar niet mogelijk langs de scholen te gaan om de kinderen in de klas te enthousiasmeren. Daarom doet de organisatie langs deze weg een oproep om zoveel mogelijk kinderen uit Lichtenvoorde en omstreken te bereiken om mee te doen aan dit fantastische kamp. 

Wil jij dit jaar kabouters zoeken, een echte piratenvlag te pakken krijgen tijdens vlaggenroof, mooie elfjes schminken óf je hut zo mooi maken als het snoephuisje van Hans en Grietje? Meld je dan snel aan via onze website, bij voorkeur voor 21 juli. Hier vind je ook alle informatie.


www.kinderkampvennebulten.nl

Facebook: Kinderkamp Vennebulten

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant