Guido Weijers. Foto: Loens Media
Guido Weijers. Foto: Loens Media

Guido Weijers in Openluchttheater Lichtenvoorde

Algemeen

LICHTENVOORDE - De organisatie van Openluchttheater Lichtenvoorde heeft geroemd cabaretier Guido Weijers weten te strikken! Op vrijdagavond 3 september staat hij met stand-upcomedy op het podium van het Lichtenvoordse buitentheater. 

Tijdens deze voorstelling gaat Guido Weijers terug naar de basis. Eén man, één microfoon en pure, rauwe stand-up. Deze keer niet in het klassieke theater, maar in Openluchttheater Lichtenvoorde. “De fremdkörper van de theaterwereld gaat niets uit de weg. Wat nou maaiveld? Wat nou hakblok? Iemand moet z’n nek uitsteken. Dan maar met humor.”

In 2000 won Guido Weijers de publieksprijs op Nederlands grootste cabaretfestival ‘Cameretten’ en hij toerde sindsdien met zes reguliere theatervoorstellingen door het land. Weijers produceerde en speelde tussen 2006 en 2018 ook negen keer een oudejaarsconference. Zijn shows waren bij de publieke en de commerciële omroep te zien.

Het programma van de avond in Lichtenvoorde bestaat uit twee delen: voor de pauze een support act die op een later moment bekend wordt gemaakt en na de pauze de stand-upcomedyvoorstelling van Guido Weijers. Tickets voor de show zijn vanaf woensdag 18 augustus om 10.00 uur te koop op de website van Openluchttheater Lichtenvoorde.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant