Lotenverkoop Zonnebloem Harreveld succesvol

Algemeen

HARREVELD - Met de verkoop van maar liefst 860 loten, wat het prachtige bedrag van 1720,00 euro opleverde durft de plaatselijke afdeling gerust zeggen dat de lotenverkoop actie van de Zonnebloem Harreveld dit jaar zeer succesvol is verlopen. “De vele positieve reacties van de mensen bij wie we aan de deur kwamen waren voor ons als vrijwilligers echt bijzonder te noemen waarvoor onze hartelijke dank”, laat een woordvoerder weten.

Beperking maar toch aandacht
“In een jaar waarin door de pandemie en de daarbij geldende beperkingen het ook voor ons moeilijker werd mensen te bezoeken of iets in groepsverband te organiseren, hebben we toch geprobeerd op gezette tijden mensen aandacht te geven. De ene keer door ze te verrassen met een mandje met lekkers, dan eens een bloemetje, een heerlijk krentenbrood met roomboter en voor de zomervakantie een puzzelboekje met een geurkaars om de muggen een beetje op afstand te houden. Ook werd er toen het weer kon een bezoekje gebracht aan mensen, maar altijd eerst een telefoontje vooraf of het wenselijk was. Het is fijn te horen dat dit door iedereen enorm wordt gewaardeerd en voor ons als vrijwilligers een stimulans hier mee door te gaan.”

Weer samen op stap
Maandag 16 augustus kon er voor het eerst sinds lange tijd weer een gezamenlijke activiteit georganiseerd worden, namelijk een morgen gezellig winkelen in Varsseveld en daarna afsluiten met een lunch bij de plaatselijke horeca. 35 personen namen hier aan deel en zowel het winkelen als de lunch viel bij de dames en heren zeer in de smaak. “Een mooie start van een hopelijk nieuw seizoen waarin we elkaar weer vaker kunnen ontmoeten.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant