Stadskoor Bredevoort zoekt extra stemmen

Algemeen

BREDEVOORT - Het Bredevoorts Stadskoor neemt in 2022 deel aan de festiviteiten rondom de viering van het ontstaan van Nederland. Regelmatig geeft het koor concerten om festiviteiten luister bij te zetten, zoals onder andere binnenkort het groots opgezette Beethovenconcert te Bocholt. Ook zal het koor dus deelnemen aan de festiviteiten in Bredevoort rondom het ontstaan van Nederland in 1572. Volgend voorjaar wordt dit feit op verschillende plaatsen in Nederland uitbundig gevierd. 

Het Bredevoorts Stadskoor is een gemengd koor, dat op dit moment bestaat uit zestien zangers. Zij zingen zeer gevarieerde muziek, zowel religieuze als profane liederen, moderne en klassieke stukken in verschillende talen. Dit onder de bezielende leiding van dirigent Dineke de Roo.
Ter ondersteuning is er binnen het koor extra plaats voor bassen, tenoren en alten. Wie al eerder in een koor heeft gezongen of muzikaal onderlegd is, is van harte welkom om een repetitieavond mee te maken. Het Stadskoor Bredevoort repeteert in de Joriskerk te Bredevoort, dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant