Helpgewoon zoekt nieuwe leden en cliënten

Algemeen

OOST GELRE - Helpgewoon Oost Gelre houdt op woensdag 13 oktober een informatieavond voor huishoudelijke hulpen die overwegen over te stappen naar deze coöperatie. Tijdens deze avond zijn leden van het team aanwezig om vragen te beantwoorden.

Helpgewoon Nederland helpt thuiszorgmedewerkers om een zelfsturend team te vormen, zonder dat er een leidinggevende is. De leden van de coöperatie zijn zowel werkgever als werknemer en beslissen samen over de koers van de coöperatie. De medewerkers hebben veel zeggenschap over hun werk, bijvoorbeeld omdat ze hun eigen planning maken in samenspraak met de cliënt. Ook bepalen medewerkers zelf welke dagdelen ze wel of niet willen werken, net als het aantal uren. Ze mogen extra taken uitvoeren en zo doet iedereen waar hij of zij goed in is en worden ieders talenten optimaal benut. Dit maakt het werken binnen een coöperatie uitdagend.

Helpgewoon is altijd op zoek naar nieuwe leden en nieuwe cliënten. Wie geïnteresseerd is kan gerust contact opnemen. Voor mensen die goed bij de coöperatie passen is namelijk altijd ruimte. 

De informatieavond is op woensdag 13 oktober bij Den Diek aan de Dijkstraat 30 in Lichtenvoorde. De avond duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Aanmelden via e-mail thuiszorg-oostgelre@helpgewoon.nl of tel. 06-8307 9274.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant