Waving Manners. Foto: PR

Waving Manners. Foto: PR

Foto:

Taste viert Bokbierfeestje

Algemeen

GROENLO - Jaarlijks vond op de eerste vrijdag van oktober in Groenlo het Bokbierfestival plaats. Daar lijkt nu op het einde van de coronacrisis niet veel meer van over te zijn. Toch willen Marion en Roland van Rockcafé Taste dit heugelijke moment niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom hebben organiseren ze een eigen bescheiden bokbierfeestje met de band Waving Manners en de support act John Cornwill Band. 

Waving Manners is een vijfkoppige rockband die staat voor dikke sounds, intense gigs, kneiterharde bluesriffs en ‘some serious manliness. De vrienden zijn beïnvloed door de grote rockhelden van de vorige eeuw en dat is terug te horen in hun repertoire dat varieert van oorsuizende hardrock tot swingende blues. 

John Cornwill Band heeft zijn wortels in de Blues en staat voor een eigen geluid van Texas tot Missouri. Interactie met het publiek, subtiliteit en spontaniteit staat voorop. 

Taste is geopend vanaf 20.00 en de eerste band start stipt om 21.00 uur aangezien de kroeg om 00:00 uur leeg moet zijn. Tickets via https://rockcafetaste.stager.nl/web/tickets

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant