Marion en Roland van Wijk van Rockcafé Taste. Foto: eigen foto

Marion en Roland van Wijk van Rockcafé Taste. Foto: eigen foto

Rockcafé Taste gaat weer live

Muziek

GROENLO - Gelukkig mag er weer wat en kunnen er bij Rockcafé Taste weer volop live optredens ingepland worden. Weliswaar kan dat alleen met een geldige QR-code en een geldig legitimatiebewijs, maar dit houdt wel in dat daardoor weer bands en artiesten op het nu nog koude en stille livepodium mogen spelen. Marion vertelt: “Iedereen mag daar een mening over hebben, maar het wordt ons op last van een boete door Den Haag opgelegd. Daar kunnen we discussie over voeren maar voor nu hebben we het ermee te doen.”

Inmiddels is bij de twee ondernemers alle spaargeld verdwenen maar de onverwoestbare passie om muziek te delen is er nog steeds. Voor avond/middagvullende live optredens lukt dit niet meer zonder entree te heffen. Een overzicht van deze optredens zijn te vinden op https://rockcafetaste.stager.nl/web/tickets of via de website of facebookpagina. Entree kost 7,50 euro inclusief een consumptiemunt. Enkel bij internationale artiesten geldt een afwijkende toegangsprijs.

Kijk voor de volledige agenda met alle evenementen waaronder pubquizen, Zing In avonden en Ett’n bi-j Taste op https://rockcafetaste.stager.nl/web/tickets. De KUDO-avonden gaan weer van start als de reguliere sluitingstijden weer toegestaan zijn.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant