De hoes van 'Dromen in kleur'.

De hoes van 'Dromen in kleur'.

Nieuw album Suzan & Freek; ‘Dromen in kleur’

Algemeen

ZIEUWENT/HARREVELD - De aankondiging afgelopen week ‘eind van de week nieuws’ op hun sociale mediakanalen bezorgde de grote schare fans al kriebels in de buik. Zouden ze naar het Songfestival gaan voor Nederland? Trouwen misschien? Geen van beiden, vooralsnog, maar Zieuwentse Suzan en Harreveldse Freek kondigden wel met grote blijdschap de geboorte aan van hun tweede album. Datum van de ‘bevalling’ 29 oktober. Het album is de opvolger van het debuutalbum ‘Gedeeld door ons’ uit 2019 met onder meer de joekel van hits ‘Als het avond is’, ‘Blauwe dag’ en ‘Deze is voor mij.’

Door Henri Walterbos

“Op vrijdag 29 oktober komt ons tweede album ‘Dromen In Kleur’ uit. We hebben hier bijna twee jaar lang met zo veel liefde & plezier aan gewerkt en we kunnen dan ook niet wachten tot jullie ‘m kunnen horen, ahhh! Er staan 12 nummers op ‘Dromen In Kleur’ en hij is vanaf nu te bestellen op CD én vinyl. Als je ‘m via onze website bestelt krijg je op de dag van release een door ons gesigneerd album op de deurmat, én maak je kans om aanwezig te zijn bij een exclusieve release party rondom het verschijnen van het album,” aldus het Achterhoekse muziekliefdesduo. Op het album onder meer de hits ‘Goud’, ‘Onderweg naar later’, ‘Weg van jou,’ en de hit met Snelle ‘De overkant’, een ode aan hun aller Achterhoek.

Het gaat uitstekend met Suzan & Freek. Ze overleggen bizarre cijfers in verkoopaantallen en streams van hun muziek. In dezelfde week dat het nieuws wereldkundig werd gemaakt mocht het duo twee Buma Awards in ontvangst nemen voor ‘De Overkant’ en ‘Weg Van Jou’. Vlak daarvoor deelden ze hun gevoel van gelukzaligheid voor vier uitverkochte ‘thuiswedstrijden’ in het prachtige Openluchttheater Eibergen, met in totaal 4000 toeschouwers.

Suzan & Freek met hun gewonnen Buma Awards. Foto: facebookpagina Suzan & Freek

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant