Vlnr: voorzitter Michel Otten, Koen Knufing (eigenaar Marku Bouw) en Bennie Bles (sponsorzaken). Foto: LTC De Kei

Vlnr: voorzitter Michel Otten, Koen Knufing (eigenaar Marku Bouw) en Bennie Bles (sponsorzaken). Foto: LTC De Kei

Marku Bouw nieuwe hoofdsponsor L.T.C. De Kei

Algemeen

LICHTENVOORDE - Met trots maakte LTC De Kei onlangs haar nieuwe hoofdsponsor bekend. Marku Bouw uit Lichtenvoorde zal de tennisvereniging voor de komende vijf jaar ondersteunen met daarbij een optie voor nog eens drie jaar. Marku Bouw volgt daarmee Porskamp Installatietechniek op. Met de sponsorwisseling wordt het regionaal bekende open tennistoernooi van LTC De Kei omgedoopt tot Marku Bouw Open Tennistoernooi Lichtenvoorde.

Marku Bouw is een integraal en ontwikkelende bouwer die zich richt op de utiliteitsbouw. Directeur/eigenaar Koen Knufing is door diverse nevenfuncties een maatschappelijk betrokken ondernemer die bovendien regelmatig op de tennisbaan van de vereniging te vinden is. Koen: “Om het welzijn en de gezondheid van onze medewerkers te borgen maken wij gebruik van de speerpunten vanuit de Duurzame Inzetbaarheid. Het sponsorschap met LTC De Kei sluit dan ook naadloos aan bij de onderdelen Gezondheid en Motivatie”.

Bestuur en leden van LTC De Kei danken Porskamp Installatietechniek voor het jarenlange hoofdsponsorschap. “We hebben deze samenwerking als bijzonder positief ervaren en zien uit naar de samenwerking met Marku Bouw”, zo laat de vereniging in haar persbericht weten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant