Stan Gunnewick (links) en Tim Minkhorst nemen afscheid van KSV1. Foto: PR KSV

Stan Gunnewick (links) en Tim Minkhorst nemen afscheid van KSV1. Foto: PR KSV

Tim Minkhorst en Stan Gunnewick nemen afscheid van KSV1

Sport

VRAGENDER - Tim Minkorst en Stan Gunnewick namen afgelopen zondag 26 september afscheid van KSV 1 nadat ze respectievelijk tien en vijf jaar in het eerste speelden. Het vertrek van beide spelers is een groot gemis voor KSV, beiden waren echte steunpilaren en vaste waardes in de ploeg. Tim stopt met voetbal en Stan gaat in een lagere klasse voetballen. 

Tim en Stan hebben bloed, zweet en tranen gedeeld bij KSV. Tim speelde ruim tien jaar in KSV 1. Al tijdens zijn eerste minuten in oktober 2011 liet hij als jeugdspeler zien een welkome versterking voor de toekomst te kunnen worden. Hij was jaren een sleutelspeler in KSV 1. Stan speelde vijf seizoenen in KSV 1, maar de pijlsnelle aanvaller liep waarschijnlijk net zoveel meters als Tim. Hij was regelmatig een plaag voor defensies van de tegenstander. Zo beeft de Twentse klasse 4B, waar KSV 1 een seizoen speelde, nog na bij het horen van zijn naam.

Voorafgaand aan de eerste competitiewedstrijd tegen AD’69 1 werden beide heren nog even in het zonnetje gezet. Door de coronamaatregelen kon er geen laatste thuiswedstrijd gespeeld worden. Een eervolle publiekswissel gevolgd door een late afterparty als volwaardig afscheid zat er dus helaas niet in. Beide heren werden door de selectie van KSV 1 bedankt voor alle mooie momenten op en naast het veld door middel van een bos bloemen en een grote actiefoto.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant