Weer een eerste plek voor Zoë van Gessel. Foto: UEC

Zoë van Gessel weer succesvol

Sport

LICHTENVOORDE - Afgelopen weekend werden op zaterdag en zondag de laatste Europese rondes gereden op Papendal. Zoë, Tijn en vader Jimmy van Gessel reden beide dagen al vroeg naar Papendal. Om 7:50 uur warmrijden en 8:30 uur werden de eerste moto’s gereden. Tijn behaalde zowel op zaterdag als zondag de kwartfinale in de categorie boys 10. Vader Jimmy werd zaterdag 8ste en zondag behaalde hij de 7de plek in de finale in de klasse cruisers 40-44. Zoë reed in de klasse girls 8 zaterdag alle races naar een tweede plek. En als eindresultaat ook een tweede plaats. Zondag was ze al meer gewend aan de baan en wist ze de eerste twee moto’s te winnen en de derde moto werd ze tweede, met als eindresultaat de eerste plaats.