De volleybalkampioenen van Grol.
De volleybalkampioenen van Grol. Foto: PR

Kampioenen VV Grol gehuldigd

Groenlo - In de eerste helft van de competitie 2014-2015 werden bij de Volleybalvereniging Grol maar liefst 4 jeugdteams kampioen. Hun niveau lag dusdanig hoog dat zij al kampioen waren voordat de volleybalbond de medailles klaar had. Deze medailles werden zaterdag 24 januari, voor aanvang van de wedstrijden, alsnog door een trotse voorzitter, Henk Ebbers, uitgereikt. Uiteraard was er ook een groot applaus van het aanwezige publiek.

Bij het Cool Moves Volleybal (voor 6 tot 12-jarigen) wisten de teams van niveau 2 en 3 de felbegeerde eerste plaats te bereiken. Zij konden niet bij de huldiging aanwezig zijn, maar zullen door hun trainsters alsnog in het zonnetje worden gezet.

De meiden van MC 1 hadden op zaterdag 29 november 2014 met een een zinderende 0-4 winst op hun directe concurrent, Elite Dynamo uit Neede, het kampioenschap in de 3e klasse F binnen weten te slepen.

De jongens en meiden van JB 1 werden een week daarvoor ongeslagen, zonder ook maar een set verloren te hebben, kampioen.
Dat deze teams over heel wat kwaliteiten beschikken, blijkt uit het feit dat beide teams de tweede helft in een hogere klasse uitkomen en daar ook alweer de eerste plaats bezetten.