Eline te Have.
Eline te Have. Foto: PR

Opening op 9 maart

Care for Women in gezondheidscentrum

Groenlo – Op 9 maart opent Eline te Have haar praktijk voor 'Care for Women' in Gezondheidscentrum Den Papendiek in Groenlo.

Eline is verpleegkundige en heeft een vervolgopleiding op het gebied van vrouwen en hormonen gevolgd. Als hbo-opgeleid verpleegkundige heeft zij jarenlang ervaring opgedaan in de psychiatrie en in de somatische zorgverlening. "Deze combinatie aan ervaring is een groot voordeel omdat hormonen zowel lichamelijke als psychische klachten kunnen veroorzaken" .

"Care for Everyone is er eigenlijk al. Er wordt op dit moment nog weinig onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen. Care for Women maakt zich juist hard voor het maken van onderscheid. Het vrouwenlijf is echt wezenlijk anders dan een mannenlijf. Wij zijn zo'n 11 centimeter kleiner, 12 kilo zwaarder, hebben een hogere hartslag, andere botstructuur en als belangrijkste een ander hormoonstelsel. Vooral dit laatste blijkt van grote invloed te zijn op onze gezondheid. Dat is waar Care for Women zich al jaren lang hard voor maakt en met succes! De consulten van de Care for Women-specialisten worden daarom ook vanuit de aanvullende verzekering vergoed, waardoor vrouwen ons weten te vinden en er ook erkend worden als een goede aanvullende zorgverlener." Bij de Care for Women-specialiste kun je met een diversiteit aan klachten terecht, zoals: vragen over anticonceptie, botontkalking, hevige transpiratie, menstruatieproblemen, opvliegers, PMS, problemen met zwanger worden, seksualiteit, slecht slapen en stemmingswisselingen. De kans is groot dat je hormonen hierbij een grote rol spelen. Het consult duurt één uur, zodat er alle tijd genomen kan worden om te luisteren naar je vraag. Persoonlijk, betrokken en deskundig. Waarom doorlopen met klachten als er in de meeste gevallen een oplossing is? Ook voor een healthcheck en gewichtsbeheersing ben je bij Eline aan het juiste adres. Bij de healthcheck wordt o.a. gekeken naar: body mass index, bloeddruk, cholesterol (gesplitst), glucose en het risico op hart- en vaatziekten, osteoporose en eventueel borstkanker. Aan de hand van de uitslagen wordt een bijpassend advies gegeven. Voor gewichtsbeheersing kan een programma van Medieet gevolgd worden; dit programma wordt enkel uitgevoerd door (para)medici en geeft gegarandeerd succes. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een BIA-meter met elektroden voor een zeer betrouwbare lichaamsmeting en een behandelplan op maat. Een afspraak maken is heel eenvoudig, je hebt geen verwijsbrief van je huisarts nodig. Een afspraak maken kan via www.hormonendebaas.nl of je neemt rechtstreeks contact op met Eline ten Have door te mailen naar:
e.tenhave@careforwomen.nl.