Muziek en show tijdens een vorig concert van Concordia.
Muziek en show tijdens een vorig concert van Concordia. Foto: PR

Voorjaarsconcert Muziekvereniging

'Concordia Live' van klassiek tot Coldplay

Beltrum - Muziekvereniging Concordia uit Beltrum geeft op zaterdag 18 april a.s. haar jaarlijkse Voorjaarsconcert in Sporthal De Sonders te Beltrum. Tijdens dit concert zullen alle geledingen van de vereniging zich in diverse combinaties presenteren.

Tijdens 'Concordia Live' kan het publiek onder andere genieten van de jeugdige talenten van Concordia. Het leerlingenorkest staat onder leiding van Bas Konings en de jeugdslagwerkers staan onder leiding van Kevin Tolkamp. Deze groepen zullen voornamelijk feestelijke en bekende nummers ten gehore gaan brengen.
Naast de jeugdafdeling zullen ook het A-orkest onder leiding van Henk-Jan Heijnen, en de A-slagwerkgroep onder leiding van Kevin Tolkamp van zich laten horen het komende weekend.

Combo en vocalisten
Naast een aantal klassiekere werken zullen deze twee laatste partijen zich tijdens Concordia Live ook van een andere kant laten zien. In samenwerking met een combo en een Beltrumse zanger en zangeres zullen zij bekende en populaire nummers gaan spelen. Bijvoorbeeld 'Blauwe Ruis' van BLØF, 'Viva la Vida' van Coldplay en 'Thrift Shop' van Macklemore en Ryan Lewis.

Concordia meets Pigpop
De samenwerking met combo en twee Beltrumse zangtalenten is niet zonder reden. Op zaterdag 30 mei aanstaande zal Concordia in samenwerking met Pigpop op het festivalterrein een, naar het zich laat aanzien en aanhoren, knallend concert neerzetten tijdens 'Concordia meets Pigpop'.

Tijden en kaarten
'Concordia Live' belooft volgens de organisatie een gevarieerde en verrassende avond te worden. Het concert begint om 19.30 uur in sporthal De Sonders, Avesterweg 1A te Beltrum. Toegangskaarten zijn voor 5 euro te verkrijgen aan de kassa. Jeugd onder de 12 jaar heeft gratis toegang.


www.concordiabeltrum.nl
www.pigpop.nl

Samenwerking met een combo en zangtalenten