Tennis

Heren GTC 4 weer op titelkoers

Groenlo - Op zaterdag 11 april, de dag na een zonovergoten vrijdag, was het eerste mannenteam van Varsseveld de volgende tegenstander van regerend kampioen heren 17+ GTC 4. Dat het vrijdag een zonovergoten dag was wordt hier specifiek aangehaald omdat het op zaterdag een geheel ander weertype was met veel wind en regen. De voorjaarscompetitie 2015 had deze dag namelijk beter herfstcompetitie 2015 kunnen heten.

Door de eerste serie buien werd pas om 13:45 begonnen met de eerste 2 singles. Dennis Dibbets won overtuigend zijn eerste single met 6-0 en 6-1. Ivo Tenten pakte met iets meer tegenstand in de tweede single zijn tegenstander dhr. Duthler met 6-2 en 6-3 in. Holger Braun was een maatje te groot voor dhr. Krol en hij won dan ook simpel met 6-1 en 6-2. In de vierde single was er meer tegenstand van Varsseveld en Bram Harbers had moeite om zijn tegenstander dhr. Onstenk op de knieƫn te krijgen. Uiteindelijk lukte hem dat in een driesetter die bijna 2 uur duurde met 6-4, 1-6 en 6-4.
Met de overwinning al in de pocket werd toen gestart met de dubbels: Dennis en Ivo rekenden in de eerste set vlot af met hun tegenstanders met 6-0 maar in de tweede zat Varsseveld de wind nu wel mee maar ze wisten deze set uiteindelijk niet te winnen, dus 7-5 voor de Grolsen. Holger en Bram maakten de dagzege compleet door tijdens hevige regenbuien de dubbel met 6-1 en 6-2 af te ronden.

Dames
Afgelopen zaterdag 11 april is voor GTC dames 2 de voorjaarscompetitie van start gegaan. De GTC speelde op deze openingsdag uit tegen A.B.T.C de Wildbaan in Borculo. Einduitslag was een mooie 1-5 overwinning voor de GTC dames 2.

Jongens
Afgelopen zondag 12 april hebben Tijmen, Colin, Lars en Jop hun tweede wedstrijd gewonnen. Dit keer uit tegen T.C. Mossendam in Goor met 1-5, nadat vorige week T.C.Haaksbergen met 6-0 naar huis werd gestuurd.


www.groenlosetennisclub.nl