Organisatoren Daniëlle ter Braak en Marike Overkamp met de kinderen Fee, Kas, Jurre en Fenna. Foto: Kyra Broshuis
Organisatoren Daniëlle ter Braak en Marike Overkamp met de kinderen Fee, Kas, Jurre en Fenna. Foto: Kyra Broshuis Foto: Kyra Broshuis

Just4Kids in De Bron in Groenlo

Groenlo - Al jaren bezochten ze De Kidzbeurs in Lichtenvoorde en stonden daar zelf ook al meermaals met hun spullen. Dat was ook het plan voor dit jaar maar er bleek geen plek meer te zijn. Marike Overkamp en Daniëlle Ter Braak gaan nu zelf een soortgelijke beurs organiseren, maar dan in Groenlo.

Door Kyra Broshuis

"De Bron is hiervoor een ideale plek. Tonnie Zieverink was meteen enthousiast over ons plan en gelukkig kunnen we komende maand nog terecht," zo vertellen de dames enthousiast. "De beurs is namelijk ook heel geschikt om cadeautjes voor Sinterklaas en Kerst te scoren. Onze beurs Just4Kids-Groenlo is een kidslifestylebeurs voor gebruikte en ongebruikte spullen. Denk aan kinderkleding, kinderaccessoires, zoals tassen, haarclipjes, sieraden, schilderijtjes, knuffeldoekjes, omslagdoeken, speelgoed. Alles wat maar met kinderen te maken heeft."

Zelfgemaakte artikelen
Ook is er op de beurs plek voor creatievelingen die mooie zelfgemaakte spullen willen verkopen. "We willen wel benadrukken dat we geen rommelmarkt zijn. Alle te verkopen spullen moeten netjes, schoon en compleet zijn. Ook moeten de spullen aantoonbaar functioneren en van deze tijd zijn. Mensen met kinderen hebben vaak prachtige spullen thuis die ze niet meer gebruiken maken maar waar je iemand anders nog heel blij mee kunt maken. Deze mensen kunnen zich aanmelden om bij ons op de beurs te komen staan."

Tafels huren
Marike en Daniëlle bieden tafels te huur aan van 2.50 meter met plaats voor 1 kledingrek en twee stoelen of een tafel van 2.80 meter zonder plek voor een kledingrek en stoelen. Aanmelden kan via just4kids-groenlo@outlook.com. Meer informatie kun je vinden op de Facebookpagina/Just4Kids-Groenlo. "De Facebookpagina wordt al druk bezocht en de aanmeldingen stromen binnen. We hopen uiteraard op een groot succes zodat we het vaker kunnen organiseren," aldus Marike en Daniëlle. De jonge organisatie Prikkelz zal ook aanwezig zijn op de beurs. De Just4Kids Lifestylebeurs wordt gehouden op zondag 22 november 2015 van 14:00 tot 17:00 uur bij de Bron aan de Buitenschans 1 te Groenlo. De entree bedraagt €2,00 en kinderen tot en met 16 jaar zijn gratis.