Losse muziekavond bij Loco

Een avond live-muziek met soul, funk,soul, gospel en meer

Lievelde - Vrijdagavond 6 november aanstaande is er een bijzondere muziekavond. Een avond met 'alles en iedereen' door elkaar. Een onlangs geplande muzikale chaos met ervaren muzikanten, veelal afkomstig uit Oost Gelre of niet ver daarvandaan. Het muzikale gebeuren vindt plaats bij Loco in Lievelde, het begint om ongeveer 21 uur, de zaal is open om 20.30 uur. De entree is gratis, en iedereen is welkom!

LosSpul
De 10-koppige disco-band LosSpul vormt de hoofdmoot van de avond. LosSpul - met een aantal Grollenaren in de gelederen - werd in 1996 opgericht als begeleidingsband van een studenten-soundmixshow in Nijmegen, om daarna verder te gaan met een aantal winnende vocalisten. Sindsdien heeft de band een feestelijk repertoire aan covers opgebouwd, aangevuld met - wat zij in elk geval noemen - de betere funk, disco en soul.

GWF en Vocales
Naast LosSpul zal de band Grolsch, Wind & Fire het podium betreden, net als een flink deel van het gospelkoor Vocales. De bezetting van de gezelschappen kan van nummer tot nummer wisselen, onverwachte combinaties en gasten op het podium zijn volgens de organisatoren te verwachten.

Dus voor iedereen die de muzikanten kent en voor iedereen die ze niet kent: kom voor een afwisselende avond met live-muziek naar Loco op de eerste vrijdag in november.


facebook.com/locoetenendrinken