Afbeelding
Foto: PR

Nieuwjaarsconcert: Muziek in Beeld

Het Lichtenvoordse Schuttersgilde St. Switbertus opent het nieuwe jaar met aansprekende muziek en dans. Het is een traditie dat het gilde het jaar aftrapt met een concert. Voor de gelegenheid is de multifunctionele Swite omgebouwd tot theaterzaal waarbij het in een gezellige sfeer mogelijk is elkaar een mooi nieuwjaar toe te wensen.

Dit jaar heeft de muziekcommissie gekozen voor muziek die ondersteund wordt door beeld. Dat kunnen filmthema's zijn, zoals The Da Vinci Code of West Side Story, maar ook aansprekende muziekclips en zelfs een computergame komen tot leven. Ook de beide majorettegroepen van het gilde zijn van de partij en hebben elk een dans ingestudeerd op muziek van The Blues Brothers en Jersey Boys.
Een nieuw jaar is een ijkpunt voor veel mensen om vooruit te kijken. Wordt er in 2015 gezocht naar een gezellige vereniging die ook nog wat extra's te bieden heeft? Het gilde St. Switbertus wordt gevormd door mensen die de verbinding zoeken. Verbinding van leden onderling, met buurtverenigingen, altijd met het vertrouwen er samen iets moois van te maken, immers het devies van de vereniging luidt: broederschap, trouw en dienstbaarheid!
Misschien hebt u, of heb jij, St. Switbertus in beeld. Eerst kijken en genieten? Ook dan is iedereen uiteraard welkom.


zondag 11 januari, aanvang 12 uur, zaal open 11.30 uur
Swite, Lichtenvoorde
toegang gratis