Nieuwjaarsgala Kei-Fit
Nieuwjaarsgala Kei-Fit

Gala in teken van Motown

Swingen tijdens Nieuwjaarsgala van Kei-Fit

Lichtenvoorde – Op 1 januari was Kei-Fit omgetoverd tot een prachtige sfeervolle ruimte waarin alles in het teken staat van gala. De vloer is bedekt met rood tapijt en aan het plafond hangen rode doeken. De aankleding is tot in het detail doorgezet. Kandelaars, discobollen en grote gitaren die als achtergrond dienen voor een 'fotoshoot' zorgen voor de finishing touch.

Het thema van dit jaar is Disco Fever 'Motown'. Kenmerkend zijn de muziek uit de jaren zeventig, de discobollen en swingende mensen. Twee bands en een DJ zorgen ervoor dat de voetjes langzaam maar zeker van de vloer komen. De sound in combinatie met de aankleding, het licht en geluid zorgen voor een gezellige ongedwongen sfeer.

Ook de bezoekers hebben hun uiterste best gedaan. Chique galajurken, cocktailjurkjes, hoge hakken, smokings en vlinderstrikjes maken het plaatje compleet. Vanaf 18.00 uur is het Nieuwjaarsgala geopend. Jong en oud proosten op het nieuwe jaar.

Het begin van het Nieuwjaarsgala staat in het teken van bijpraten en het zien van 'oude bekenden'. Naarmate de tijd vordert, ontstaat er een steeds groter wordende dansende menigte. Kortom, de swing zit er dan ook goed in!

Ondertussen al moe en last van de voeten? Ook hier is over nagedacht, er is een loungegelegenheid met witte loungebanken waar iedereen rustig kan bij komen. De lounge is zodanig gepositioneerd, met het zicht op het podium en de dansvloer, zodat je niets van de band hoeft te missen. De bezoekers genieten hier dan ook volop van de bands in combinatie met een drankje.

Aan het gala ontbreekt dan ook niets. Er zijn rondom de ruimte diverse bars en er is zelfs een champagnebar en bezoekers kunnen elders nog genieten van een 'warme hap'. De organisatie heeft ook dit jaar weer met man en macht gewerkt om het tot een groot succes te laten leiden. Dit is dan ook zeker gelukt!

Naarmate de uurtjes vorderen, komt het einde in het zicht. Steeds meer vrouwen gooien de hoge hakken uit en dansen verder op blote voeten. Iedereen is moe maar voldaan en langzaam maar zeker keert iedereen huiswaarts.

Eenmaal aangekomen bij de garderobe is het ook nog een hele 'happening.' De vrouwen hebben overal over nagedacht. De hoge hakken gaan wederom uit en maken plaats voor gympen, broeken en leggings worden uit de tas gehaald om de kou te doorstaan.

Dit mag de pret niet drukken, de bezoeker kijken terug op een geslaagd Nieuwjaarsgala wat een mooi begin van 2015 is!