Eigenaren Arno Doppen en Carlijn Hoogmoed.
Eigenaren Arno Doppen en Carlijn Hoogmoed. Foto: PR

Hair Effects en House of Beauty in Groenlo heropend

Groenlo - Er wordt flink geklust in Groenlo. Ook op de Markt. Hair Effects en House of Beauty zijn grondig verbouwd. Afgelopen zaterdag was het klaar en werd het feestelijk geopend.

Arno Doppen en Carlijn van Hoogmoed hebben meer werkruimte gekregen door het appartement achter de salon. Ook heeft de salon een nieuwe look die meer past bij hun visie. Hierbij hoorde ook de keus voor een nieuw beautymerk voor zowel de schoonheidssalon als kapsalon: Oolaboo. Ze willen zo een nog completer pakket aanbieden waarin beleving en persoonlijke aandacht centraal staan. Voorin de salon is nu bijvoorbeeld een belevingshoek waar klanten producten kunnen uitproberen en advies kunnen krijgen. Carlijn: "Oolaboo is een Nederlands merk dat zich richt op de schoonheid aan de buitenkant en aan de binnenkant. Naast huidverbeteringsproducten bieden wij nu ook cosmetische voedingssupplementen aan voor een optimaal huidresultaat. Bovendien heb ik het aanbod in lichaamsbehandelingen kunnen uitbreiden."
Arno: "Wij vinden het belangrijk dat klanten zich hier prettig voelen en kwaliteit geboden krijgen. Door deze verbouwing hebben we niet alleen meer ruimte gekregen maar zijn ook onze mogelijkheden vergroot."
Arno blijft ook werkzaam voor Trinity Haircare. Zo vertrekt hij binnenkort naar Portugal voor de nieuwe trendshoot. Voor de producten van dit merk kunt u nog steeds bij hem terecht.