Marloes Polman van Lyfstyl.
Marloes Polman van Lyfstyl. Foto: PR

Lyfstyl Lichtenvoorde weer geopend

Lichtenvoorde - Vanaf 15 januari is het pand aan de Varkensmarkt 4 in Lichtenvoorde weer opgevuld door de meiden van Lyfstyl. Het pand (tegenover AH) is door interieurstyliste Agnes Wolters van Catin omgetoverd tot een stijlvolle concept-store waar bijzondere merken zich presenteren. Na drie succesvolle pop-up stores hebben Ingrid Wekking en Marloes Polman ervoor gekozen om een leegstaand pand voor een langere periode te huren.

De dames gaan er het komende jaar op de nieuwe locatie weer met frisse energie tegenaan. Want zoals Ingrid zegt: "Het dragen van de juiste kleuren en kleding die bij je past, bepaalt of je er goed uitziet of niet. In de goede kleuren oog je frisser en stralender. En zoals je van ons gewend bent, staan persoonlijke aandacht en advies bij ons hoog in het vaandel!"
Marloes vertelt enthousiast: "Stijl en kwaliteit kenmerken onze collectie, die niet alleen bestaat uit kleding. Ook kan je bij ons terecht voor nieuwe sieraden, tassen en sjaals. Voor ons is de uitdaging om mooie tweedehandskleding te combineren en te stylen met nieuwe items en te combineren met wat onze klant zelf al in de kast heeft hangen. Ook verkopen wij mode van RC Couture uit Gendringen tegen een mooie prijs. Verder specialiseren wij ons door onze meisjescollectie uitsluitend uit merkkleding te laten bestaan. Doordat we elke week nieuwe kleding inhangen, blijft onze collectie afwisselend en actueel. Er zijn verschillende maten en merken, zodat er voor ieders budget en stijl iets te vinden is. Alle kleding wordt vooraf zorgvuldig door ons nagekeken en daarna op maat en kleur gehangen."

Coupeuse Irma te Plate van 'D-zijn voor mij' heeft haar eigen shop-in-shop. Zij is aanwezig voor het maken en vermaken van kleding. En om je look compleet te maken, verkoopt Marloes (visagist) het Italiaanse make-up merk Pupa Milano en geeft iedereen bij aankoop van het product een persoonlijk advies. Op verschillende avonden worden er workshops georganiseerd. Te denken valt aan kleuradvies, stylingadvies en workshops make-up. De dames van Lyfstyl kunnen ook voor iedere groep een workshop op maat samenstellen. Zie hiervoor de Facebookpagina en internetsite.
Lyfstyl is de komende 3 maanden elke donderdag en vrijdag geopend en zaterdag 7 februari en 7 maart.

Heb je een overvolle kledingkast? Is je kleding te groot of te klein? Heb je je kleding al langer dan een jaar niet gedragen? Allemaal argumenten om mooie kleding te koop aan te bieden via Lyfstyl. Daarmee verdien je 30% van de opbrengst en een tegoedbon van 10% van de opbrengst te besteden bij Lyfstyl. Elke donderdag tussen 11.00 – 16.00 uur kan je kleding komen aanleveren in de winkel, maximaal 10 items per persoon.


www.lyfstyl.nl