Volleybalteam Maizena.
Volleybalteam Maizena. Foto: PR

Spannende strijd tijdens WOPA

volleybaltoernooi in Harreveld

Harreveld - Zondag 11 januari is het jaarlijkse WOPA toernooi in dorpshuis 't Kempken in Harreveld gehouden. Tijdens dit volleybaltoernooi van K.S.H. streden diverse teams in verschillende poules om de overwinning.

Maizena wint ochtendprogramma
De hele ochtend speelden de recreantenteams. Gezelligheid is daarbij het belangrijkste. Familie en vrienden worden opgetrommeld om samen een team te vormen en het nieuwe jaar sportief te beginnen met dit volleybaltoernooi.

Niet iedereen is even geoefend in deze sport. Af en toe werd er niet alleen met de handen gespeeld, maar werd ook een mooie kopbal gegeven.

In de recreantenpoule speelden ook twee jeugdteams. Zij beheersen de techniek van volleybal en zijn goed op elkaar ingespeeld. Het waren leuke wedstrijden tussen de jeugd en de recreanten. Met een klein verschil in punten won het jeugdteam Maizena uit Groenlo uiteindelijk deze ochtend. Team 't Zooitje en Fam. Westerveld enzo behaalden een mooie tweede en derde plaats.

Titelverdediger nipt verslagen
's Middags was het de beurt aan acht andere teams. Deze fanatieke spelers volleybalden de hele middag tegen elkaar tijdens wedstrijden van 15 minuten.

De verrassende winnaar was uiteindelijk team Muldershof. Zij wonnen met slechts enkele punten verschil van de Barbapappa's die voorgaande jaren hebben gewonnen. De familie Te Molder uit Zieuwent behaalde de derde plaats.

Team Muldershof wint de middagpoule

Er wordt teruggekeken op een geslaagd en gezellig toernooi. De deelnemers hebben nog lang nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.