Verder ontwikkelen in het schrijverschap: de Schrijverswerkplaats

Groenlo - Voor iedereen die graag verhalen of gedichten schrijft, start op zaterdag 28 februari een interessante mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen in het schrijverschap: de Schrijverswerkplaats!

In Cultureel Centrum de Bron in Groenlo zullen oud-cursisten van schrijfcursussen, en anderen die graag schrijven, één keer per maand een ochtend bij elkaar komen om hun thuis geschreven verhalen en/of gedichten met elkaar te bespreken.

Zo kunnen de deelnemers elkaar helpen om betere schrijvers te worden. Het is bovendien erg leuk en leerzaam om elkaars teksten te lezen.

Ook wordt er tijdens iedere bijeenkomst een uur spontaan geschreven vanuit korte schrijfopdrachten die ter plekke worden gegeven door de schrijfdocent en die nieuwe inspiratie bieden om thuis verder te schrijven.

De Schrijverswerkplaats in Groenlo wordt geleid door Desi Leijnen, schrijfdocent.Zij begeleidt al jaren Schrijverswerkplaatsen in Goor en Enschede.

Schrijf je in voor de zes bijeenkomsten; op zaterdag 28 februari, 28 maart, 25 april, 23 mei, 10 oktober en 7 november. Het begint om 9.30 uur en duurt tot 12.30 uur. De kosten bedragen € 155,-.


desileijnen@hotmail.com