V.l.n.r (boven): Doris en Mijs. (beneden) Zoë, Jet en Nine.
V.l.n.r (boven): Doris en Mijs. (beneden) Zoë, Jet en Nine. Foto: PR

Mini-meiden Longa'59 team 3
kampioen in Dinxperlo

Lichtenvoorde – Op zaterdag 7 februari kleurde de sporthal in Varsseveld wederom oranje. Drie teams van Longa'59 speelden op CMV(Cool Moves Volley)-niveau 2. Longa '59 team 3 werd kampioen tijdens dit toernooi.

De eerste wedstrijd verliep moeizaam voor team 3. De meiden moesten er echt inkomen tegen KSV1. De eerste verloren ze en de 2de wonnen ze (1-1). Ook het tweede wedstrijdje tegen Longa '59 team 2 begon moeizaam, maar ook hier kwamen de meiden in de tweede set terug en wonnen deze. De meiden trainen allemaal samen. Uiteindelijk was dat te zien: de 1ste set werd 2-1 voor Longa '59 team 2 en de 2de set 1-2 voor Longa '59 team 3.
In de 3de wedstrijd tegen Wivoc 2 werd het wederom gelijkspel (1-1), maar in de laatste wedstrijd maakten de meiden tegen Blok'71 team 1 het verschil. Ze wonnen de eerste set met 2-1 en de tweede set met 4-1. De eindstand was daardoor (2-0) winst voor Longa'59 team 3. De meiden van team 3, die pas voor de 2de keer niveau 2 speelden, waren erg goed aan gooien, vangen en opslaan en vooral hadden ze veel spelplezier met elkaar.

Longa'59 team 3 werd winnaar van Poule B en zo konden de meiden de beker in ontvangst nemen.