Longa '30 beleeft goede herstart van tweede helft competitie door 4-1 zege

Lichtenvoorde - Longa '30 is de tweede helft van de competitie goed begonnen door met 4-1 van vv Heino te winnen. Het eerste half uur kwam Longa '30 nog niet echt voor het doel. In het kwartier voor rust kreeg het echter vijf grote kansen.

Eerst zag Jurgen Wiegerinck zijn kopbal, na een goede voorzet van Tim Bader, uit het doel worden getikt. Toen vond Nick te Veldhuis Freek Heinsbroek, die in de korte hoek binnenschoot: 1-0. Heinsbroek kreeg nog twee goede kansen (van Jurgen Wiegerinck en Floris Eskes) maar de doelman van Heino stond in de weg. De laatste minuut kon te Veldhuis scoren, maar miste.Na rust ging Longa '30 op dezelfde voet verder. Eerst zag Tim Bader zijn schot uit de hoek worden getikt, daarna had Nick pech dat zijn kopbal door een verdediger van de lijn werd gehaald. Na een kwartier spelen scoorde Heino opeens de gelijkmaker. Gelukkig lukte het Longa '30 alsnog de wedstrijd naar zich toe te trekken. Tim Bader brak door op links en bracht de bal laag voor, zodat het voor Jurgen Wiegerinck een koud kunstje was om de 2-1 binnen te tikken. Niet lang daarna scoorde de spits opnieuw. Heinsbroek gaf voor, Wiegerinck tikte met buitenkant links de bal knap binnen: 3-1. Heino kreeg nog kansjes, maar Kay Boschker liet het niet toe. Toen een speler van Heino een voorzet van Pim Elferink in eigen doel werkte was het gespeeld: 4-1.