Wessels Keukens HV Pacelli –
Haarle/Autoservice (9-12) 17-17

Zieuwent - Op zaterdagavond 7 februari stond de wedstrijd Pacelli dames 1 - Haarle dames 1 op het programma. De dames van Haarle hebben de punten hard nodig om uit de degradatiezone te blijven..

Pacelli begon goed en scherp aan de wedstrijd en kwam op een kleine voorsprong. Na 10 minuten spelen miste de thuisploeg veel kansen waardoor het inzakte. Haarle kwam op een gelijke score en haalde Pacelli vervolgens in. De gasten gingen met 3 doelpunten meer de rust in, ruststand was 9-12. In de rust gaf coach Hedwig Arink aan dat de afronding op doel scherper moest en met meer vechtlust moest worden gespeeld.

De 2e helft begon Pacelli weer scherp, maar werd de wedstrijd na 5 min. stilgelegd omdat een speler van Haarle zwaar geblesseerd uitviel aan haar enkel. Daarna werd de wedstrijd hervat en ging de wedstrijd gelijk op. Helaas bleven de Zieuwentse dames veel kansen missen, maar 10 minuten voor tijd werd Pacelli scherper en wist toch voorbij Haarle te komen. Met 1 doelpunt voorsprong kon uiteindelijk Haarle het laatste doelpunt maken, eindstand: 17-17.

De dames van Pacelli hebben nu 2 weken vrij. Op 28 feb om 19.00 uur Heeten dames 1 - Pacelli dames 1 (inhaal)en 1 maart om 15.30 uur Pacelli dames 1 - Fortissimo dames 2 (competitie).