Haverkampband presenteert nieuwe CD

Wittebrink - Op vrijdagavond 20 februari presenteert de bekende Achterhoekse Haverkampband haar nieuwe cd 'Joepie'. Speciaal voor deze gelegenheid wordt het podium weer in het café van 'de Tol' in de Wittebrink geplaatst en worden tafels en stoelen aan de kant geschoven, om de rockers de ruimte te geven de première-uitvoering van hun cd te verzorgen voor de trouwe fans en alle andere belangstellenden.

Naast de nummers van de cd zullen ook bekende, oude vertrouwde nummers klinken in de immer gezellige kroeg van Remon te Brake. Frontman Hendrik Haverkamp, drummer Kwazzel, en gitaristen Hokhart, Kruppstahl en Basman zijn er helemaal klaar voor om het enthousiaste publiek te ontvangen en te trakteren op hun muzikale klanken.

De Haverkampband is de band rondom podiumdier Hendrik Haverkamp, die in de loop der jaren de nodige podiumervaring opdeed als muzikale clown bij de groep Normaal. Ook in z'n eigen band voert humor de hoofdmoot van z'n podiumact.

Daarnaast is hij de zanger, die recht voor z'n raap teksten zingt over alledaagse onderwerpen als 'zoepen', 'vrouwen' en 'motoren'. Hendrik verloochent zijn 'roots' niet en zijn muzikale liefde is steeds hoorbaar in de stevige rocknummers alla ACDC, Normaal, Rolling Stones en Neil Young.

Naast de CD presentatie wordt vrijdag 20 februari ook de fan van het jaar bekend gemaakt. In elke maand van het vorige jaar werd een fan van de maand gekozen en uit deze 12 beste fans zal de beste van dat jaar worden gekozen en gehuldigd. Als prijs krijgt de 'Fan van het jaar' een thuisoptreden aangeboden.

Al met al leuke ingrediënten voor weer een gezellig avond in café 'de Tol'. De presentatie begint om 21.00 uur.

Ook de oude bekende nummers zullen klinken