EGVV – KSH: 0-1 (0-0)

KSH wint van groenhemden uit Gelselaar

Harreveld - Zondag 22 februari begon KSH goed de wedstrijd. Het eerste kwartier was KSH erg gevaarlijk en via de rechterkant met Henk Lamar kwam KSH er een aantal keer erg sterk uit. Binnen vijf minuten had het dan ook al 0-1 moeten zijn.

Na een aantal keer rondspelen op de helft kwam de bal bij Luuk Temming. Dirk Spieker liep prima weg bij zijn directe tegenstander, kreeg de bal mee en kwam zo binnen de zestien alleen voor de keeper. Zijn schot kwam tegen het lichaam van de keeper aan en het bleef 0-0.

De groenhemden uit Gelselaar kwamen steeds beter in de wedstrijd en halverwege kreeg hun rechtsbuiten een grote kans om er 1-0 van te maken. Hij werd één-op-één gezet tegenover Daan Kodde. Daan kwam sterk uit en bracht redding op het schot van de rechtsbuiten. Dit waren de spaarzame hoogtepunten van de eerste helft, want het voetbal was verder niet om over naar huis te schrijven.
De tweede helft ging verder waar de eerste helft gebleven was. KSH nam wel iets meer rust en probeerde de opbouw beter te verzorgen. Hier kwamen een aantal spaarzame kleine kansjes uit. Maar al met al stonden beide defensies sterk en waren er geen hele grote kansen.
In de laatste seconden van de wedstrijd werd Jeroen Kampshof hard onderuit geschoffeld op het middenveld. Jeroen mocht gelijk aanleggen voor een vrije trap. De vrije trap van Jeroen kwam terecht bij Luuk Rietberg.

Met een sprongkracht waar men u tegen zegt en een speciale uitschuifnek voor dit soort situaties kopte hij de bal in tegengestelde richting het doel in. Het was 0-1 in de laatste seconden van de wedstrijd.

Iedereen aan KSH zijde was helemaal door het dolle heen. Luuk Rietberg werd aangevlogen en verdween onder een grote hoop van uitbundige KSH spelers. Het ontgoochelde EGVV probeerde ook nog wat te forceren in de blessuretijd, maar verder dan een hachelijke corner kwam men niet.