Harm Boschker en Nienke Kraaijenvanger met winnares Petra Meekes-Drenten.
Harm Boschker en Nienke Kraaijenvanger met winnares Petra Meekes-Drenten. Foto: PR

Heropening Telecombinatie

Lichtenvoorde - Zaterdag 28 februari was het dan zover: de feestelijke heropening van Telecombinatie Lichtenvoorde. Na een verbouwing van 14 dagen opende Telecombinatie Lichtenvoorde haar deuren weer op de vertrouwde locatie aan de Vragenderweg 3.

Maar waarom een verbouwing wanneer er een goed interieur in de winkel staat? Eigenaar Harm Boschker legt uit: "Als ondernemer heb ik gekozen om aangesloten te blijven bij Telecombinatie zoals in de afgelopen 4 jaar al het geval is geweest. De samenwerking met deze club levert voor ons en de klant erg interessante voordelen op, zoals extra scherpe acties en meer voordeel bij een mobiel abonnement. Deze organisatie wil graag eenheid uitstralen in al haar 100 deelnemende winkels en daarvoor bieden ze een totaal concept voor het interieur. In januari hebben wij besloten ook dit interieur in onze winkel te plaatsen. En het resultaat mag er zijn. Het staat ruimer opgesteld en mensen hebben nu ook echt wat te zien. Men kan elk toestel goed bekijken en zelf in de handen pakken en daar wordt de keuze voor een bepaald toestel een stuk makkelijker van."
Om de feestelijke heropening nog feestelijker te maken heeft Telecombinatie Lichtenvoorde twee leuke prijzen verloot onder de aanwezige belangstellenden. Lisa Garstenveld is de gelukkige winnaar geworden van de Samsung Galaxy Tab 4 en Petra Meekes-Drenten heeft de Samsung Galaxy S5 Mini gewonnen.